توصیه های پزشکی
اگر سابقه واکنش های حساسیتی و دارویی یا درد شدید قلبی یا تشنج یا کاهش سطح هوشیاری دارید، محل داروهای اورژانس و اقدامات مهم در شرایط خاص را به همراهانتان بیاموزید.
اگر بیماری خاصی دارید داروی خود به مقدار کافی برای حدود ۱۵ روز همراه داشته باشید. داروها را در دسترس و در چند محل جداگانه قرار دهید. به علاوه حتما همسفران خود را در جریان بیماری تان قرار دهید.
در تمام طول سفر توجه داشته باشید که سفر طولانی است و شما باید انرژی خود را حفظ کنید. به موقع و به میزان کافی استراحت کنید، کم خوابی از علت های مهم بیماری و کم توانی است. غذا به میزان کافی بخورید و از پرخوری یا گرسنگی دراز مدت بپرهیزید.
پس از استفاده از سرویس بهداشتی حتما دست های خود را با آب و مایع دستشویی بشوئید (توصیه می شود صابون خمیری همراه داشته باشید). شستن مکرر دست ها در جلوگیری از ابتلا به وبا و حتی سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مؤثر است.
استامینوفن در درمان تب به کار می رود. بزرگسالان می توانند هر ۶ ساعت یک قرص مصرف کنند. در بیماران کبدی استامینوفن باید با دستور پزشک مصرف شود. در کودکان به سادگی می توان تب را با شیاف کنترل کرد و هرگز نباید از آسپیرین به عنوان تب بر استفاده کرد. توجه کنید که تب علامت بسیار مهمی است و حتما برای بررسی علت آن باید به درمانگاه مراجعه کنید.
بیماری های تنفسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا نیز در کودکان و افراد مسن خطرناک است. با اولین شواهد تنگی نفس، لازم است به پزشک مراجعه شود. در شروع علایم سرماخوردگی یا آنفولانزا چند بار در روز آب نمک قرقره کنید. استفاده از آب لیمو ترجیحا همراه با عسل بسیار کمک کننده است. بهتر است چند عدد لیموترش همراه ببرید.)
درباره ما
وب سایت جامع اربعین با هدف ارائه خدمات مطلوب به زوار اباعبدالله و همچنین بهرهمندی جاماندگان این مسیر عرفانی و همچنین استفاده، آگاهی و حضور در این مشارکت شیعی راه اندازی شده است.